CAUTA JOB-URI :
  

angajatori candidati testare


Compania dvs aici:

Termeni si conditii

          

Definitii:
Site-ul de recrutare online www.oferte-jobs.ro este un produs al S.C GOLD-PSY SOLUTIONS S.R.L
SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub NR. 11380 din 05.05.2009.
S.C GOLD-PSY SOLUTIONS S.R.L are sediul in Bucuresti, Str. Perinitei, Nr.18, Sector 5  si este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/17799/2005, Cod Fical: RO18066164, Cont lei: RO80 BTRL 0430 1202 8934 6500, deschis la Banca Transilvania - Sucursala Unirii din Bucuresti.
Prin termenul "Utilizator" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul oferte-jobs.ro, indiferent de motiv.
Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si Conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

1. Acceptarea contractului de utilizare
Acest contract se aplica tuturor site-urilor oferte-jobs.ro, serviciilor si continutului acestora.
Site-ul oferte-jobs.ro, serviciile oferite prin intermediul acestuia si continutul sau va sunt oferite conditionat de acceptarea dumneavoastra fara nici o exceptie a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile stipulate in acest contract, nu folositi site-ul oferte-jobs.ro si serviciile oferite prin intermediul sau. Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati si respectati "Termenii si Conditiile" aflate in prezentul document.
Acest document poate fi revizuit oricand, prin acutalizarea acestei pagini, fara a fi necesara instiintarea explicita a utilizatorilor.
Va recomandam sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a citi "Termenii si Conditiile" deoarece acest document va creaza anumite obligatii legale.  Folosirea in continuare a site-ului oferte-jobs.ro reprezinta acceptarea si respectarea de catre dvs. a  termenilor, conditiilor si modificarilor aduse acestui contract.

 

2. Descrierea serviciilor

Site-ul oferte-jobs.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie de resurse si instrumente online care includ: forumuri, anunturi privind oferte de munca, CV-uri, testare psihologica, servicii de vanzare-cumparare, articole care sa asiste utilizatorii site-ului in gasirea unui loc de munca, etc.
Utilizatorul intelege si accepta ca aceste servicii includ si publicitatea necesara site-ului oferte-jobs.ro pentru a asigura furnizarea serviciilor sale.
Materialele puse la dispozitie pe acest site apartin operatorilor oferte-jobs.ro, partenerilor si/sau asociatilor sai, si au fost publicate cu scopul de a servi utilizatorilor sai.
Utilizatorul intelege si este de acord ca serviciile sunt oferite "asa cum sunt", iar oferte-jobs.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate. 
Utilizatorul intelege si este de acord ca serviciile oferte-jobs.ro includ diverse anunturi si buletine informative si ca aceste mesaje sunt implicite/utile calitatii de membru oferte-jobs.ro, neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje.
Accesul utilizatorilor la anumite servicii si informatii oferte-jobs.ro se realizeaza pe baza de user-name si parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceste date personalizate. oferte-jobs.ro nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate, de aceea va sfatuim sa nu dezvaluiti aceaste date eventualelor persoane care va cer acest lucru.
De asemenea, va recomandam sa semnati log off / sign out din contul dvs. de utilizator al serviciilor oferte-jobs.ro la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora, si sa  inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in oferte-jobs.ro.
In conturile oferte-jobs.ro este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola), si utilizarea acestora in cadrul unor retele. In cazul in care se descopera o accesare de acest gen, oferte-jobs.ro isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la continutul sau.

 

3. Informatii pentru utilizatori

Utilizator – Candidati:
oferte-jobs.ro este un site de recrutare online care va acorda posibilitatea de inregistrare a propriului CV in baza noasta de date, precum si posibilitatea de a obtine o un profil psihologic valid care sa va completeze referintele pentru angajare.

Utilizatori – Companii
oferte-jobs.ro va asigura accesul pe baza de parola la contul special creat pe site-ul www.oferte-jobs.ro, prin intermediul caruia puteti selecta candidati si puteti avea acces la testarile psihologice ale celor care au completat aceste testari  in vederea angajarii in cadrul companiei dumneavoastra.
In toate cazurile intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca nu veti folosi datele cuprinse in CV-urile candidatilor sau in testarile psihologice ale acestora decat pentru scopul unic de recrutare de personal pentru compania care a publicat anuntul de recrutare.

In momentul inregistrarii pe site vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida, prin intermediul careia veti primi de la oferte-jobs.ro informatii utile pentru dvs.
Ca utilizator acceptati ca informatiile postate de alte persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte, ca materialele pot contine inexactitati sau greseli de scriere. De asemenea, luati cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul si exactitatea materialelor plasate de dumneavoastra pe site.
Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca oferte-jobs.ro poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare.
oferte-jobs.ro nu va divulga unei terte persoane numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.
oferte-jobs.ro isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre oferte-jobs.ro sau de catre un tert implicat.
oferte-jobs.ro nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs, avand insa dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

 

4. Obligatii la inregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul oferte-jobs.ro, utilizatorul se obliga sa furnizeze date reale, cat mai exacte si complete, conform formularului de inregistrare, pe care sa le mentina si innoiasca atunci cand situatia o cere, pentru a fi adevarate. Furnizarea unor informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, da dreptul oferte-jobs.ro sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului oferte-jobs.ro.
De asemenea, utilizatorul are obligatia de a nu publica materiale ce contin virusi, materiale cu continut pornografic, materiale cu drept de autor, daca nu este autorul sau daca nu are permisiunea autorului de a publica materialele respective, materiale  defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare.
oferte-jobs.ro se disociaza de utilizatorii care publica astfel de materiale, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.
oferte-jobs.ro isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc.
oferte-jobs.ro nu va divulga unei terte persoane numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.
Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne la adresa: contact@oferte-jobs.ro.
Nerespectarea termenilor si conditiilor da dreptul oferte-jobs.ro sa suspende sau sa desfiinteze contul dvs. de utilizator si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului oferte-jobs.ro (implicit a serviciilor sale) fara aviz prealabil/notificare.  

 

        4.1. Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator al serviciilor oferte-jobs.ro sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea in urma publicarii materialelor pe care le incarcati. Prin postarea datelor dvs. pe contul pus la dispozitie de companie,  puneti aceste date la dispozitia oferte-jobs.ro in mod public.

Ca utilizator va obligati sa respectati urmatoarele conditii:
a) sa nu va creati adrese multiple in cadrul site-ului;
b) sa nu publicati/transmiteti sau sa nu faceti referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri si servicii, precum si niciun fel de mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu;
c) sa nu publicati materiale cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialele respective si sa nu incarcati/postati/ difuzati/transmiteti in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, prin relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
d) sa nu publicati sau faceti referire in niciun fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent daca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea "confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta drepturile unor persoane sau pretul, imaginea si/sau valoarea de piata al unor produse sau servicii;
e) sa nu incarcati/postati/difuzati/transmiteti in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
f) sa nu publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
g) sa nu publicati materiale pornografice, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
h) sa nu promovati sau furnizati informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, sa nu promovati ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup/persoana, sau orice act de cruzime fata de animale si sa nu furnizati informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si/sau despre crearea de site-uri "crush";
i) sa nu postati/difuzati/transmiteti in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) si sa nu inregistrati astfel de date in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.);
i) sa nu publicati orice fel de reclama fara acordul companiei, reclama ce poate fi manifestata si sub forma de nick.

Ca utilizatori agreati sa respectati regula bunei credinte atunci cand concepeti si publicati anuntul de recrutare. Astfel, va obligati sa nu publicati anunturi incomplete, incorecte, sa nu conditionati ulterior selectia candidatilor decat de acele reguli prezentate in anuntul de recrutare publicat in oferte-jobs.ro, etc. In situatia in care nu veti respecta aeste reguli, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca oferte-jobs.ro are dreptul de a restrictiona accesul la serviciile sale acelor utilizatori care incalca prevederile prezentului acord.
oferte-jobs.ro nu garanteaza credibilitatea si acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori si nu gireaza parerile exprimate de acestia.
oferte-jobs.ro actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori, ca si a testelor psihologice efectuate de acestia, si nu are obligatia de a verifica in avans materialele publicate de acestia. La solicitarea utilizatorilor compania poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate.
oferte-jobs.ro isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta.
Ca utilizatori, prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand si forumurile, concursurile sau camerele de chat, ii garantati oferte-jobs.ro dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala, sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici.
Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra ne impune sa analizam acceptarea si sa decidem necesitatea implementarii ideilor creative, sugestiilor, inventiilor sau materialelor, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

 

        4.2 Responsabilitatile oferte-jobs.ro

Identificarea utilizatorilor pe Internet fiind dificila, oferte-jobs.ro nu poate garanta faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde si nici nu poate controla comportamentul utilizatorilor oferte-jobs.ro, asadar nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, oferte-jobs.ro (prin agentii, administratorii si angajatii sai) fiind absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.
oferte-jobs.ro nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site si nu isi asuma veridicitatea, exactitatea si corectitudinea acestora.
Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca oferte-jobs.ro poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare.
oferte-jobs.ro nu va divulga unei terte persoane numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.
oferte-jobs.ro isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre oferte-jobs.ro sau de catre un tert implicat.
oferte-jobs.ro nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs, avand insa dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.


5. Limitarea responsabilitatii

Prin utilizarea serviciilor oferite de oferte-jobs.ro afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca societatea comerciala GOLD-PSY SOLUTIONS SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca oferte-jobs.ro a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului oferte-jobs.ro;
b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-urilor oferte-jobs.ro;
d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

De asemenea, declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele:
a) utilizarea serviciilor site-urilor oferte-jobs.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".
b) oferte-jobs.ro nu poate oferi garantii ca:
b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului oferte-jobs.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi intotdeauna corecte sau de incredere;
b.4) orice eroare de program va fi corectata;
c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de oferte-jobs.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

 

6. Generalitati

Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare.  

Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL in privinta utilizarii site-ului oferte-jobs.ro.

Conditiile continute in acest acord pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Aveti in permanenta acces la cea mai recenta versiune a acestor conditii, accesand oricand aceasta pagina.
Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului oferte-jobs.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL sau site-ul oferte-jobs.ro (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului).
Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.
Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termeni si Conditii" deoarece acest document va obliga legal.

7. Contul, parola si securitatea datelor

Revin in raspunderea dumneavoastra pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra, precum si utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra.
Veti sesiza SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra.
Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul.
SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL nu va fi raspunzatoare pentru nicio paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.
Daca considera de cuviinta, SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv de nerespectare a prezentului acord. SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL nu va plati despagubiri pentru nici un fel de actiune rezultata din stergerea contului.
Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile oferte-jobs.ro, conform oricarei reguli din prezentul acord, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata. Luati la cunostinta si sunteti de acord ca SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-ului oferte-jobs.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile oferte-jobs.ro. Mai mult, SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul oferte-jobs.ro.

 

8. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul siteului oferte-jobs.ro (precum si orice alt material avand legatura cu siteul) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, newslettere, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut Site"), apartin SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.
Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea administratorului site-ului.
De asemenea, este interzisa reproducerea, in orice fel, integral sau partial, a informatiilor cuprinse in CV-urile si/sau testarile psihologice ale candidatilor si in anunturile de recrutare ale companiilor, fara acordul scris si prealabil din partea SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL.
Orice utilizare a continutului oferte-jobs.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: contact@oferte-jobs.ro.

SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei (inclusiv observatiile si sugestiile) sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti site-ului oferte-jobs.ro. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL permisiunea de a utiliza aceste materiale, inclusiv prin copiere, distribuire, transmitere, publicare, reproducere, modificare si traducere; de a mentiona numele dvs in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener al SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL.
Mentionam ca nu se vor pretinde si nici acorda niciun fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus.
SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs., si are dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment, fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

 

9. Suspendarea accesului

SC GOL-PSY SOLUTIONS SRL poate sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul site-ului oferte-jobs.ro sau la o parte a acestui continut, fara o alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale.
In cazul restrictionarii accesului utilizatorilor de servicii platite, acestia inteleg si sunt de acord ca singurele pretentii pe care le vor putea formula impotriva site-ului oferte-jobs.ro se limiteaza la restituirea partii de tarif corespunzatoare perioadei restrictionate.
 
10. Campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului oferte-jobs.ro

Corespondenta, afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-urilor, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale oferte-jobs.ro
Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.
oferte-jobs.ro sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca nu suntem responsabili de disponibilitatea acestora si nu garantam/nu suntem responsabili pentru niciun continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.
Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca SC GOLD-PSY SOLUTIONS nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de/in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

11. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.
Orice fel de comunicare si informare initiata prin www.oferte-jobs.ro sunt guvernate de acesti termeni si conditii, ca reprezentand acordul complet, exclusiv si definitiv intre dvs. si SC GOL-PSY SOLUTIONS SRL.
Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului oferte-jobs.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si SC GOLD- PSY SOLUTIONS SRL.
SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorul. Orice astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta prin afisare pe site-ul web la www.oferte-jobs.ro, la aceasta sectiune, si sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.Compania dvs aici: