CAUTA JOB-URI :
  

angajatori candidati testare


Compania dvs aici:

Despre noi

          

SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL este o societate ce activeaza in domeniul resurselor umane, psihologiei si psihoterapiei.

SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub NR. 11380 din 05.05.2009.

SC GOLD-PSY SOLUTIONS SRL va ofera servicii complete de recrutare de forta de munca: de la cereri/oferte de locuri de munca pana la servicii complete de recrutare de personal, bazate pe o testare psihologica complexa si valida, ce reliefeaza trasaturile cele mai importante ale candidatilor/viitorilor angajati.

Oferte-jobs.ro este un serviciu de recrutare online ce pune in legatura persoanele aflate in cautarea unui loc de munca cu angajatorii care scot la concurs locuri de munca si ofera servicii complexe pentru ambele categorii de utilizatori.
Oferte-jobs.ro se doreste a fi primul serviciu de recrutare online din Romania care in baza unor instrumente stiintifice si  in conformitate cu cele mai recente cercetari din domeniul psihologiei muncii si organizationale, plaseaza candidatul potrivit la locul potrivit, tinand cont de particularitatile psiho-profesionale ale fiecarei persoane, de solicitarile angajatorului dar si de sarcinile si responsabilitatile pe care le implica postul respectiv.

 

1. ANGAJATORI:
Daca sunteti angajator si doriti sa aveti siguranta ca alegeti angajatul potrivit, oferte-jobs.ro va ofera calea rapida sa selectati candidatul ideal pentru compania dvs.

Prin intermediul unei importante baze de date si a unei baterii de teste psihologice alcatuita de un grup de specialisti in psihologia muncii, punem la dispozitia angajatorilor posibilitatea de a dispune de CV-uri completate de testari psihologice care reliefeaza principalele trasaturi de personalitate si abilitatile socio-profesionale ale candidatilor si oportunitatea de a selecta candidatii cei mai potriviti pentru locul de munca scos la concurs.
Oferte-jobs.ro poate oferi angajatorilor din toate domeniile de activitate si la orice nivel de performanta informatii specifice, exacte si obiective referitoare la trasaturile de personalitate, aptitudinile si abilitatile viitorilor angajati. Rezultatele testarii psihologice puse la dispozitia angajatorilor constituie o adevarata oportunitate  caci aceste informatii ajuta nu doar la decizia de angajare in sine, ci de asemenea face posibila incadrarea in cea mai indicata pozitie, intocmirea unui plan de cariera, cunoasterea punctelor forte si a aptitudinilor sau abilitatilor care pot fi dezvoltate pe viitor, facilitind astfel si utilizarea respectivului angajat în alte arii sau implicarea lui in programe de formare.

         De asemenea, pentru cei interesati precizam ca printre serviciile noastre se numara si identificarea de manageri de top si recrutarea tip “head hunting”. Pentru recrutarile personalizate nu ezitati sa ne contactati prin email, urmand stabilirea unei intalniri, in cadrul careia vom identifica nevoile dumneavoastra, oferindu-va apoi solutia cea mai adaptata acestora.

2. CANDIDATI:
Daca esti o persoana care doreste sa-si gaseasca un loc de munca corespunzator pregatirii profesionale, aptitudinilor, abilitatilor si asteptarilor tale, oferte-jobs.ro reprezinta mai mult decat oportunitati de angajare, deoarece este un site web care iti permite depunerea de CV-uri in paralel cu realizarea unei testari psihologice valide ce va ajunge la companiile aflate in cautarea de noi angajati, sau pe care o poti folosi tu insuti in cazul in care aplici la un anumit  job.
De asemenea, rezultatele testului psihologic ar putea sa iti evidentieze anumite abilitati, aptitudini, arii de performanta si puncte puternice despre care nu aveai cunostinta pana acum si pe care, in consecinta, dupa ce vei deveni constient de ele le vei lua in considerare atunci cand vei negocia pentru un loc de munca, un plan de cariera sau o marire de salariu.

Prin serviciile sale, oferte-jobs.ro iti poate oferi garantii ca viitorul loc de munca ,,ti se potriveste ca o manusa”, ca ai abilitatile si aptitudinile pentru profesia respectiva si nu in ultimul rand ca vei ajunge intr-un mediu social unde esti dorit si unde te vei integra rapid si vei obtine acele satisfactii pe care le doresti.

 Compania dvs aici: