CAUTA JOB-URI :
  

angajatori candidati testare


Compania dvs aici:

Oferte-jobs va ofera posibilitatea de a publica gratuit primele 10 anunturi (oferta disponibila doar firmelor inregistrate pentrut prima oara pe oferte-jobs si care completeaza in mod corect formularul de inscriere de mai jos)

 

INREGISTRARE COMPANII
 
PERSOANA DE CONTACT:
 
  Nume:
 
  Prenume:
 
  Data Nasterii:
Zi: Luna: An:
 
  Telefon:
 
  Utilizator:
 
  Parola :
 
  Repeta Parola :
 
  Email:
 
 
DATE COMPANIE:
 
   Nume:
 
  Descriere firma :
 
  Cod fiscal :
 
  Numar angajati :
  Domeniu de activitate :
  Telefon:
 
  Localitate:
 
  Judet/tara:
 
  Pagina web:
 
Alerta/Newsletter general trimis de Echipa de consultanti oferte-jobs  (maxim unul pe saptamana):
HR Newsletter trimis de Echipa de consultanti oferte-jobs  (saptamanal):

 

***   Firmele care posteaza anunturi in industria vanzarilor directe(AVON, altele), MLM (Amway, ORIFLAME, altele) sau joburi de COLABORATOR BANCAR/ASIGURARI NU BENEFICIAZA DE CELE ZECE ANUNTURI GRATUITE.

***   De asemenea, oferte-jobs nu va permite publicarea anunturilor obscene sau cu continut obscen sau partial indecent. Totodata, anunturile publicate trebuie sa respecte intrutotul prevederile Legii privind discriminarea la locul de munca. Oferte-jobs isi rezerva dreptul sa interzica accesul spre publicare oricarei firme care nu indeplineste aceste conditii sau care incalca orice alte prevederi legale sau asupra carora exista suspiciuni intemeiate de frauda de orice fel.

*** Companiile care recruteaza pentru stainatate sunt rugate sa trimita pe mail la office@oferte-jobs.ro  o copie a Acreditarii de la Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familie


Compania dvs aici: